Odlazak u dom ne mora da bude i kraj aktivnog i društvenog života i kontakta sa porodicom.

Dom za stare Vožd organizuje različite društvene aktivnosti i programe u cilju da se korisnici osećaju dobro i da na najkvalitetniji način provedu svoje slobodno vreme uz druženje.

Održavanje tempa društvene aktivnosti, tj. očuvanje vitalnosti društvenog života starijih osoba je od posebnog značaja kako bi se trajno očuvalo njihovo mentalno zdravlje.

Bolje psihičko stanje utiče i na lakše kontrolisanje drugih hroničnih i akutnih stanja i oboljenja, jer se korisnicima doma vraća volja za životom i očuvanje vitalnosti. 

Pozitivne uticaje socijalizacije pored samih stanara primete i članovi njihovih porodica koji primećuju da kvalitetnije provode vreme sa svojim starijim članovima porodice u vedrijoj i relaksiranijoj kumunikaciji. 

Zbog pozitivnog uticaja okoline, stanari doma za starija lica redovnije i savesnije uzimeju prepisanu terapiju, pod kontolom stučnog tima doma, ali i pod uticajem svojih sustanara.

Naše osoblje Vam je uvek na raspolaganju, za svaku vrstu nege i  pažnje koja Vam je potrebna. Nećemo dozvoliti da se osetite loše i usamljeno. 

e-max.it: your social media marketing partner

Galerija slika

Odlazak u dom ne mora da bude i kraj aktivnog i društvenog života i kontakta sa porodicom.

POGLEDAJ GALERIJU

Dom za stare Vožd - sa nama u lepše treće doba

Kontaktirajte nas

Telefon: 011/40 559 73

Adresa: Voždovac, Vojvode Stepe 118

Email: office@domvozd.rs

Odaberite idealan smeštaj za vaše najmilije

Komforan, topao ambijent i domaćinska atmosfera to je ono po čemu je dom za stare Vožd prepoznatljiv.

Dom za stare Vožd svojim korisnicima je obezbedio smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama koje su prostrane i imaju dosta dnevne svetlosti. Korisnicima doma za stare Vožd je takodje na raspolaganju i prelepo uredjena terasa od 700 m2 ukrašena zelenilom i cvećem.
Posetite nas i uverite se u fantastične uslove koji su obezbedjeni za vaše najmilije.