Stručni tim lekara i medicinskog osoblja našeg doma svakodnevno se brine o zdravstvenom stanju svakog korisnika uz pažnju i negu koju zaslužuje.

Program medicinske rehabilitacije započinje pregledom doktora fizijatra a za samo sprovođenje terapije, zaduženi su fizio i radni terapeuti.

Dom za stare Vožd svojim korisnicima obezbedio je  fizikalnu rehabilitaciju po potrebi, nakon preloma, povreda ili za vreme oporavka nakon moždanog udara. 

Pored medicinskog efekta cilj je psihološko delovanje fizikalne terapije koja povoljno utiče na raspoloženje, apetit, san a samim tim i na bolji kvalitet života.

Cilj doma za stare je osposobiti stare osobe da mogu maksimalno biti nezavisne u svakodnevnom životu kroz program rehabilitacije.

Vežbama kroz rehabilitaciju se postiže podizanje opšte fizičke kondicije u skladu sa mogućnostima svakog pacijenta individualno.

Naši fizioterapeuti su tu za sve Vaše potrebe, ne bi li Vam učinili oporavak bržim a život lakšim.

e-max.it: your social media marketing partner

Galerija slika

Odlazak u dom ne mora da bude i kraj aktivnog i društvenog života i kontakta sa porodicom.

POGLEDAJ GALERIJU

Dom za stare Vožd - sa nama u lepše treće doba

Kontaktirajte nas

Telefon: 011/40 559 73

Adresa: Voždovac, Vojvode Stepe 118

Email: office@domvozd.rs

Odaberite idealan smeštaj za vaše najmilije

Komforan, topao ambijent i domaćinska atmosfera to je ono po čemu je dom za stare Vožd prepoznatljiv.

Dom za stare Vožd svojim korisnicima je obezbedio smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama koje su prostrane i imaju dosta dnevne svetlosti. Korisnicima doma za stare Vožd je takodje na raspolaganju i prelepo uredjena terasa od 700 m2 ukrašena zelenilom i cvećem.
Posetite nas i uverite se u fantastične uslove koji su obezbedjeni za vaše najmilije.