U domu Vožd  angažovano je  profesionalno i ljubazno osoblje čiji je zadatak da omoguće stanarima zdrav, aktivan i dostojan život. 

Stručno medicinsko osoblje doma za stare Vožd prati zdravstveno stanje korisnika i preduzima mere lečenja, medicinske nege i podrške. Medicinska nega i lečenje dostupni su svim našim korisnicima 24 sata dnevno. 

Korisnicima se pružaju usluge iz domena primarne zdravstvene zaštite, kao i pojedini vidovi specijalističke zdravstvene zaštite, kroz konsultativne preglede. 

Fizikalna rehabilitacija za potrebe oporavka od povreda i preloma, kao i intenzivna nega za nepokretna i teže bolesna lica sa kapacitetom od 10 kreveta je našim korisnicima na raspolaganju.

Po potrebi se angažuju dodatni saradnici iz oblasti medicine u cilju pružanja svih potrebnih dijagnostičkih i medicinskih usluga koje se ne mogu sprovesti i obezbediti u domu. U slučaju naglog pogoršanja zdravstvenog stanja, pozivamo hitnu pomoć i organizujemo prevoz do iste.

Naš stručni tim se trudi da Vam bude uvek na raspolaganju i da Vam oporavak učini što lakšim. U našem domu pre svega rade ljudi pa onda profesionalci u svojim delatnostima.

e-max.it: your social media marketing partner

Galerija slika

Odlazak u dom ne mora da bude i kraj aktivnog i društvenog života i kontakta sa porodicom.

POGLEDAJ GALERIJU

Dom za stare Vožd - sa nama u lepše treće doba

Kontaktirajte nas

Telefon: 011/40 559 73

Adresa: Voždovac, Vojvode Stepe 118

Email: office@domvozd.rs

Odaberite idealan smeštaj za vaše najmilije

Komforan, topao ambijent i domaćinska atmosfera to je ono po čemu je dom za stare Vožd prepoznatljiv.

Dom za stare Vožd svojim korisnicima je obezbedio smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama koje su prostrane i imaju dosta dnevne svetlosti. Korisnicima doma za stare Vožd je takodje na raspolaganju i prelepo uredjena terasa od 700 m2 ukrašena zelenilom i cvećem.
Posetite nas i uverite se u fantastične uslove koji su obezbedjeni za vaše najmilije.