Pored svakodnevne brige i neophodne nege, naš stručni tim nastoji da kroz različite aktivnosti održi trenutne korisnikove potencijale na što je duže moguće vreme. 

Dom za stara lica Vožd organizuje svojim korisnicima brojne kulturno - zabavne aktivnosti, sa ciljem da im vreme koje provode kod nas bude što kvalitetnije i lepše.

Društveni život naših korisnika pažljivo je planiran. Dnevne aktivnosti sastoje se iz različitih radionica, osmišljenih od strane socijalnih radnika i radnog terapeuta. 

Kulturno zabavne aktivnosti u domu podstiču izgradnju i održavanje pozitivnih odnosa među korisnicima, a u njih ulazi slušanje muzike, pevanje, ples, igra, sviranje instrumenata i mnoge druge zabavne aktivnosti. 

Organizujemo proslave rođendana i praznika, kao i posete i druženja, ne bi li naši korisnici imali svu moguću ljubav i pažnju koja im je potrebna.

Provedite treće doba u društvu svojih vršnjaka uz kvalitetan sadržaj i zabavne aktivnosti.

e-max.it: your social media marketing partner

Galerija slika

Odlazak u dom ne mora da bude i kraj aktivnog i društvenog života i kontakta sa porodicom.

POGLEDAJ GALERIJU

Dom za stare Vožd - sa nama u lepše treće doba

Kontaktirajte nas

Telefon: 011/40 559 73

Adresa: Voždovac, Vojvode Stepe 118

Email: office@domvozd.rs

Odaberite idealan smeštaj za vaše najmilije

Komforan, topao ambijent i domaćinska atmosfera to je ono po čemu je dom za stare Vožd prepoznatljiv.

Dom za stare Vožd svojim korisnicima je obezbedio smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama koje su prostrane i imaju dosta dnevne svetlosti. Korisnicima doma za stare Vožd je takodje na raspolaganju i prelepo uredjena terasa od 700 m2 ukrašena zelenilom i cvećem.
Posetite nas i uverite se u fantastične uslove koji su obezbedjeni za vaše najmilije.